Over ons

Ook wij hebben een bepaalde voorliefde voor de dartsport. We zijn steeds op zoek naar nieuwe informatie over de wereldranglijst of over informatie over toernooien zowel in het binnen- en buitenland. Ook over jouw ervaringen met de dartsport horen wij graag. Dit willen wij dan weer graag delen met andere darters.

Ontdek het online

Op deze site kun je informatie vinden over tal van aspecten op het gebied van darten. Wij bieden informatie over het spelen van online dart games, over grote (internationale) darttoernooien, daarnaast de grote namen uit de dartwereld en er zal een nieuwsartikel worden besproken. Dit nieuwsartikel zal regelmatig veranderen, dus hou onze site in de gaten. Meer weten over Dartpunt? Wij zijn ook vermeld op de online bedrijvengids (www.bedrijfstelefoongids.nl).

Tickets toernooien

Voor tickets van de toernooien kun je informatie krijgen bij ons. Dit kun je doen door contact op te nemen door het contactformulier in te vullen. Wij kunnen je helpen bij het vinden van tickets, of als jij jouw tickets wil verkopen omdat je zelf niet de mogelijkheid hebt om te kunnen gaan. Ook als je graag je aan zou sluiten bij een fanclub, kun je contact opnemen met ons.

Populariteit

De populariteit van darten is de laatste jaren behoorlijk toegenomen. Het aantal tv-zenders waarop rechtstreeks de wedstrijden te volgen zijn, neemt toe in aantal. Meer en meer mensen willen in contact komen met andere fans om alle ins en outs van deze sport mee te krijgen. Deze website is helemaal voor alle dartfans in alle verschillende maten. Ook voor vragen over de verschillende dartplatforms kun je bij ons terecht.

PartyPoker Grand Slam of Darts

De Partypoker Grand Slam of Darts is een darttoernooi tussen de winnaars van de televisietoernooien van PDC en BDO, de twee grootste dartorganisaties wereldwijd. Er waren al eerder dergelijke toernooien tussen de twee organisaties georganiseerd, maar nog nooit in het Verenigd Koninkrijk. Het darttoernooi wordt sinds 2007 georganiseerd.

< Lees verder
Unibet Masters

The Unibet Masters wordt sinds 2013 georganiseerd door de Professional Darts Corporation (PDC). Onder de beste spelers wordt het prijzengeld verdeeld, waarvan het totaalbedrag de afgelopen jaren 200.000 pond bedroeg.

Aan de Unibet Masters doen de 16 beste spelers van de PDC Order of Merit mee. De winnaar van de eerste editie Lees verder