Links

Heb jij een website over darten? Dan ben je wellicht geïnteresseerd in het worden van een linkpartner van Dartpunt.nl! Is jouw website relevant voor onze bezoekers? Dan willen wij uw website maar al te graag op onze website vermelden. Heb je één of meerdere sites gerelateerd aan sport of darten en denk je dat onze bezoekers maar al te graag jouw website willen bezoeken? Neem dan snel contact op met Dartpunt.nl via het contactformulier en vermeld de gewenste anchor tekst, jouw website en waarom je denkt dat het relevant is aan de onze. Wij zullen jouw aanmelding zo snel mogelijk bekijken en contact met jouw op nemen.

Overige sport gerelateerd

 • Een racefiets kopen? De keuze voor je eerste racefiets gaat natuurlijk niet over een nacht ijs. Waar moet je precies op letten en hoe bepaal je bijvoorbeeld je budget. Lees het stappenplan voor Je eerste racefiets kopen in 5 stappen op Wielermagazine. Het artikel "eerste racefiets kopen in 5 stappen" is ideaal als je tussen de bomen het bos niet meer ziet. Er zijn zoveel zaken waar je bij de aankoop van een wielrenfiets moet rekening houden, dat het voor een nieuweling eigenlijk niet te doen is. Het Wielermagazine helpt je echter op het juiste pad!
 • Voor live streams van voetbal wedstrijden kijk je op live voetbal 24 - http://www.livevoetbal24.nl - Alle gratis live streams die 24 uur per dag voetbal wedstrijden over de hele wereld uitzenden.
 • Voetbal wedstrijden overal ter wereld via een live stream volgen? Bezoek het portaal van live online voetbal - http://www.liveonlinevoetbal.nl - Via het live online voetbal vind je altijd alle actuele wedstrijden en streams.
 • Een wintersport vakantie in Oostenrijk boeken? Een overzicht van de mooiste skigebieden in Oostenrijk vind je op Snowzone. Je ski vakantie naar Oostenrijk is zo heel gemakkelijk te plannen. Voor alle skigebieden in Oostenrijk vind je hier uitgebreide beschrijvingen die je precies vertellen waar je moet zijn voor het huren van een accommodatie of gear.
 • Voor een dagaanbieding van een sportwinkel bekijk je het overzicht van Aanbiedingsknaller (http://www.aanbiedingsknaller.nl/filter/sport-en-beweging.html). Hier vind je dagelijks aanbiedingen voor sportkleding, sportschoenen en uitrustingen. Met dagaanbiedingen heb je altijd voordeel op je aankopen.
 • De beste prijs voor uw aankopen vindt u op Prijspiraat - http://www.prijspiraat.nl
 • Handige informatie over mtb'en op dit mountainbike blog - http://www.mtb-blog.nl - Alle nieuwe MTB ontwikkelingen en de mooiste gebieden om met je mountainbike te fietsen vind je via dit blog.
 • Bezoek Leukemarkt.nl voor het vinden van een tweedehands marktplaats voor gratis adverteren - http://www.leukemarkt.nl
 • Sport logboek voor reviews van sporthorloges met info van merken en onafhankelijke beoordelingen - https://www.sport-logboek.nl - Kies met deze sporthorloge reviews gemakkelijk het beste sporthorloge voor jouw sport!
 • Besparen op je uitgaven, korting, cashback en besparen met Het prijzen schip - http://www.hetprijzenschip.nl
 • Beastlinks.nl voor alles over bodybuilding - http://www.beastlinks.nl
 • Sportkleding kan best duur zijn. Maar eigenlijk is dat helemaal niet nodig. De lidk heeft bijvoorbeeld vaak erg intessante aanbiedingen voor sportkleding. Deze vind je altijd in de Lidl folder. De beste sport kleding aanbiedingen van de Lidl vind je via de Actuele aanbiedingen & acties in de Lidl folder op Winkelwaar.nl (https://www.winkelwaar.nl/blog/lidl-folder.html). Hier wordt de Lidl folder elke week automatisch ververst en blijf je zo dus op de hoogte van de Lidl sportkleding aanbiedingen. Bekijk bijvoorbeeld nu deze Lidl folder.

Linkpartner worden heeft zijn voordelen

Naast het feit dat onze bezoekers voor je relevant kunnen zij heeft het worden van een linkpartner met Dartpunt.nl ook andere voordelen. Jouw positie zal wezenlijk verbeteren wanneer je linkpartner wordt. Dit heeft te maken met het vertrouwen en de positie die onze website heeft verwezenlijkt binnen de zoekmachines. Bekijk hier onze huidige linkpartners:

 

Unibet World Grand Prix

Het Unibet World Grand Prix of darts is een van de meest bekende darttoernoois ter wereld. De beste darters ter wereld strijden om de grote geldprijzen en om de titelwinaar van dit toernooi te worden. Het toernooi wordt sinds 2001 jaarlijks in Dublin gehouden, in oktober. Het is de opvolger van het World Pairs toernooi, zoals het wereldkampio Lees verder

PartyPoker Grand Slam of Darts

De Partypoker Grand Slam of Darts is een darttoernooi tussen de winnaars van de televisietoernooien van PDC en BDO, de twee grootste dartorganisaties wereldwijd. Er waren al eerder dergelijke toernooien tussen de twee organisaties georganiseerd, maar nog nooit in het Verenigd Koninkrijk. Het darttoernooi wordt sinds 2007 georganiseerd.

< Lees verder