Links

Heb jij een website over darten? Dan ben je wellicht geïnteresseerd in het worden van een linkpartner van Dartpunt.nl! Is jouw website relevant voor onze bezoekers? Dan willen wij uw website maar al te graag op onze website vermelden. Heb je één of meerdere sites gerelateerd aan sport of darten en denk je dat onze bezoekers maar al te graag jouw website willen bezoeken? Neem dan snel contact op met Dartpunt.nl via het contactformulier en vermeld de gewenste anchor tekst, jouw website en waarom je denkt dat het relevant is aan de onze. Wij zullen jouw aanmelding zo snel mogelijk bekijken en contact met jouw op nemen.

Overige sport gerelateerd

 • Een racefiets kopen? De keuze voor je eerste racefiets gaat natuurlijk niet over een nacht ijs. Waar moet je precies op letten en hoe bepaal je bijvoorbeeld je budget. Lees het stappenplan voor Je eerste racefiets kopen in 5 stappen op Wielermagazine. Het artikel "eerste racefiets kopen in 5 stappen" is ideaal als je tussen de bomen het bos niet meer ziet. Er zijn zoveel zaken waar je bij de aankoop van een wielrenfiets moet rekening houden, dat het voor een nieuweling eigenlijk niet te doen is. Het Wielermagazine helpt je echter op het juiste pad!
 • Voor live streams van voetbal wedstrijden kijk je op live voetbal 24 - http://www.livevoetbal24.nl - Alle gratis live streams die 24 uur per dag voetbal wedstrijden over de hele wereld uitzenden.
 • Voetbal wedstrijden overal ter wereld via een live stream volgen? Bezoek het portaal van live online voetbal - http://www.liveonlinevoetbal.nl - Via het live online voetbal vind je altijd alle actuele wedstrijden en streams.
 • Een wintersport vakantie in Oostenrijk boeken? Een overzicht van de mooiste skigebieden in Oostenrijk vind je op Snowzone. Je ski vakantie naar Oostenrijk is zo heel gemakkelijk te plannen. Voor alle skigebieden in Oostenrijk vind je hier uitgebreide beschrijvingen die je precies vertellen waar je moet zijn voor het huren van een accommodatie of gear.
 • Voor een dagaanbieding van een sportwinkel bekijk je het overzicht van Aanbiedingsknaller (http://www.aanbiedingsknaller.nl/filter/sport-en-beweging.html). Hier vind je dagelijks aanbiedingen voor sportkleding, sportschoenen en uitrustingen. Met dagaanbiedingen heb je altijd voordeel op je aankopen.
 • De beste prijs voor uw aankopen vindt u op Prijspiraat - http://www.prijspiraat.nl
 • Handige informatie over mtb'en op dit mountainbike blog - http://www.mtb-blog.nl - Alle nieuwe MTB ontwikkelingen en de mooiste gebieden om met je mountainbike te fietsen vind je via dit blog.
 • Bezoek Leukemarkt.nl voor het vinden van een tweedehands marktplaats voor gratis adverteren - http://www.leukemarkt.nl
 • Sport logboek voor reviews van sporthorloges met info van merken en onafhankelijke beoordelingen - https://www.sport-logboek.nl - Kies met deze sporthorloge reviews gemakkelijk het beste sporthorloge voor jouw sport!
 • Besparen op je uitgaven, korting, cashback en besparen met Het prijzen schip - http://www.hetprijzenschip.nl
 • Beastlinks.nl voor alles over bodybuilding - http://www.beastlinks.nl
 • Sportkleding kan best duur zijn. Maar eigenlijk is dat helemaal niet nodig. De lidk heeft bijvoorbeeld vaak erg intessante aanbiedingen voor sportkleding. Deze vind je altijd in de Lidl folder. De beste sport kleding aanbiedingen van de Lidl vind je via de Actuele aanbiedingen & acties in de Lidl folder op Winkelwaar.nl (https://www.winkelwaar.nl/blog/lidl-folder.html). Hier wordt de Lidl folder elke week automatisch ververst en blijf je zo dus op de hoogte van de Lidl sportkleding aanbiedingen. Bekijk bijvoorbeeld nu deze Lidl folder.

Linkpartner worden heeft zijn voordelen

Naast het feit dat onze bezoekers voor je relevant kunnen zij heeft het worden van een linkpartner met Dartpunt.nl ook andere voordelen. Jouw positie zal wezenlijk verbeteren wanneer je linkpartner wordt. Dit heeft te maken met het vertrouwen en de positie die onze website heeft verwezenlijkt binnen de zoekmachines. Bekijk hier onze huidige linkpartners:

 

Unibet Masters

The Unibet Masters wordt sinds 2013 georganiseerd door de Professional Darts Corporation (PDC). Onder de beste spelers wordt het prijzengeld verdeeld, waarvan het totaalbedrag de afgelopen jaren 200.000 pond bedroeg.

Aan de Unibet Masters doen de 16 beste spelers van de PDC Order of Merit mee. De winnaar van de eerste editie Lees verder

William Hill World Darts Championship

Het William Hill World Darts Championship wordt jaarlijks gehouden in het Alexandra Palace in Londen. De World Darts Championships worden al sinds 1994 georganiseerd. Het toernooi wordt gezien als het wereldkampioenschap van PDC, een van de meest toonaangevende dartsorganisatoren ter wereld. De World Darts Championships is daarnaast het dartt Lees verder