Koop je dartproducten online

Als je kiest voor darten als je sport dan heb je hier natuurlijk een aantal benodigdheden voor nodig. Buiten dat je kan darten op een vereniging of in het café kun jij er ook voor kiezen om een dartbord aan te schaffen dat je thuis op hangt. Met een eigen dartbord kun je namelijk elk moment van de dag oefenen en je techniek verbeteren. Naast een dartbord zijn dartpijlen van groot belang bij het beoefenen van deze sport. Binnen de dartpijlen zijn verschillende soorten en merken te vinden. De dartpijl bestaat uit meerdere onderdelen: de flight, de shaft, de barrel en de punt.

Compleet en groot aanbod

Het is voor jou mogelijk om je eigen dartpijl samen te stellen. Deze onderdelen zijn namelijk allemaal los verkrijgbaar. Het is ook mogelijk om een passende dartmat aan te kopen waardoor je op de goede afstand staat van het bord. Bij internationale dartwedstrijden wordt er altijd gebruik gemaakt van een dartmat. Bewaar je dartpijlen veilig een een mooi darthoesje. Hierdoor zullen je pijlen niet beschadigd raken. De flights zijn de vleugels van de pijl, deze zijn te verkrijgen in vele mooie kleuren en met leuke prints. Kies jij liever voor unieke pijlen? Dan laat je zelf je eigen flights bedrukken met een eigen creatie. Het aankopen van deze dartproducten doet je gemakkelijk en snel in de onderstaande webshop. Bekijk hier het aanbod!

Unibet World Grand Prix

Het Unibet World Grand Prix of darts is een van de meest bekende darttoernoois ter wereld. De beste darters ter wereld strijden om de grote geldprijzen en om de titelwinaar van dit toernooi te worden. Het toernooi wordt sinds 2001 jaarlijks in Dublin gehouden, in oktober. Het is de opvolger van het World Pairs toernooi, zoals het wereldkampio Lees verder

Unibet Masters

The Unibet Masters wordt sinds 2013 georganiseerd door de Professional Darts Corporation (PDC). Onder de beste spelers wordt het prijzengeld verdeeld, waarvan het totaalbedrag de afgelopen jaren 200.000 pond bedroeg.

Aan de Unibet Masters doen de 16 beste spelers van de PDC Order of Merit mee. De winnaar van de eerste editie Lees verder