Dartgames

Een online game was nog nooit zo uitgewerkt als een online dartspel. In deze varianten kun je spelen voor Darts 501, online spelen tegen andere spelers, of pijlen gooien op je baas. Dit soort spelletjes vragen om een grote mate van precisie en een heel scherp zicht. Denk jij dat je het in je hebt om darts te spelen? Dan kun je het zeker proberen met de vele mogelijke spelletjes.

Voor geld

Jij weet van jezelf zeker dat je kan gaan winnen met darten? Waarom zou je het dan niet eens een keer voor het echte geld gaan proberen? Ook met online darten kun je leuke bedragen winnen. Als je pijlen steeds weer op de belangrijkste punten van het dartbord belanden, sprokkel je natuurlijk veel punten bij elkaar. Deze punten kun je natuurlijk laten uitkeren in een bedrag. Er zijn verschillende varianten van de dartgames. Zo is er het recht-toe-recht aan pijltjes gooien. Maar er is bijvoorbeeld ook een leuke speelautomaat variant met het darten als thema van online gokkasten lijn Fruitkings.

Meerdere spelers

Leuk om online te spelen? Dan is het natuurlijk mogelijk om met meerdere personen online te spelen. Samen met deze andere spelers kun je gaan strijden om beste darter. Het is mogelijk om een soort van competitie te doen door meerdere rondes te darten.

Populair

Dat online darten populair is, blijkt wel weer uit het grote aantal sites waarop er online gedart kan worden. Deze sites zijn allemaal heel divers van opzet en het is leuk om alle sites uit te proberen. Als jij ook zo veel van darten houdt, kun je nu ook online lekker bezig zijn met je favoriete sport. Zo hoef je je nooit te vervelen.

PartyPoker Grand Slam of Darts

De Partypoker Grand Slam of Darts is een darttoernooi tussen de winnaars van de televisietoernooien van PDC en BDO, de twee grootste dartorganisaties wereldwijd. Er waren al eerder dergelijke toernooien tussen de twee organisaties georganiseerd, maar nog nooit in het Verenigd Koninkrijk. Het darttoernooi wordt sinds 2007 georganiseerd.

< Lees verder
William Hill World Darts Championship

Het William Hill World Darts Championship wordt jaarlijks gehouden in het Alexandra Palace in Londen. De World Darts Championships worden al sinds 1994 georganiseerd. Het toernooi wordt gezien als het wereldkampioenschap van PDC, een van de meest toonaangevende dartsorganisatoren ter wereld. De World Darts Championships is daarnaast het dartt Lees verder